Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε στην Αλαβές η Μπαρτσελόνα (5-1)

Ξέσπασε στην Αλαβές η Μπαρτσελόνα (5-1)

Τρινκάο και Μέσι πέτυχαν από δύο γκολ, ο Φίρπο συμπλήρωσε την πεντάρα και οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν μετά από καιρό ένα ήσυχο βράδυ.

Η Μπαρτσελόνα δεν σκορπάει τον τρόμο όπως κάποτε και σπάνια νικάει με άνεση. Συνήθως επικρατεί στα ματς με… την ψυχή στο στόμα, αλλά το βράδυ του Σαββάτου στο Καμπ Νόου ήταν το εξαίρεση.

Το 5-1 επί της Αλαβές την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -8 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Ωστόσο, μετά από καιρό οι «μπλαουγκράνα» θα περάσουν μία ήσυχη Κυριακή.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 29′, όταν ο Μινγκέθα σέντραρε από δεξιά, ο Κουρούμα έκανε το κοντρόλ και έδωσε στον Τρινκάο και αυτός με πλασέ σκόραρε.

Ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με σουτ έξω από την περιοχή.

Η Αλαβές αντέδρασε και μείωσε στο 57′ με τον Ριόχα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουρουμά και σκόραρε με ατομική προσπάθεια.

Στο 74′ ο Μέσι με ωραία πάσα βρήκε τον Τρινκάο στην περιοχή και αυτός σημείωσε το 3-1.

Ο Αργεντινός διπλασίασε τα γκολ του στο επόμενο λεπτό, όταν 20 μέτρα από την εστία σούταρε τεχνικά και «κρέμασε» τον Πατσέκο.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 80′, μετά από παράλληλη πάσα του Γκριεζμάν και ο Φίρπο εξ’ επαφής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι ήταν ιστορικό, αφού ο Μέσι κατέγραψε την 505η συμμετοχή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει τον ίδιο αριθμό με τον Τσάβι, ο οποίος ήταν πρώτος στη σχετική λίστα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Φίπρο, Μινγκέθα (71’ Πιάνιτς), Λενγκλέ, Ντε Γιονγκ (71’ Ντεστ), Μπούσκετς, Πουτς, Κουρουμά (64’ Πέδρι), Μέσι, Γκριεζμάν, Τρινκάο

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Ντουάρτε, Αλμπέρτο Ροντρίγκες, Αγιρεγαμπίρια (46’ Λαγουάρδια), Έντγκαρ Μέντεθ, Πίνα (72’ Πονς), Κόρδοβα (46’ Ριόχα), Μπατάλια, Χοσέλου, Λούκας Πέρεθ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024