
Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη ο Απόλλωνας, 2-1 τον Ατρόμητο
Η «ελαφρά ταξιαρχία» με το τρίποντο στην έδρα της πήγε στο +10 από τη 13η της βαθμολογίας, Λαμία. Μπεντινέλι και Ντάουντα τα γκολ της νίκης, μείωσε ο Μαυρομμάτης.
Τρεις βαθμούς που του επιτρέπουν να νιώσει πιο άνετα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος πήρε ο Απόλλωνας, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρόμητου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης.
Με το «τρίποντο» η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε στους 22 βαθμούς, ανεβαίνοντας στο +10 από τη 13η Λαμία, η οποία νωρίτερα είχε αποσπάσει ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 42′, οι Ντάουντα, Κολ και Μπετινέλι είχαν ωραία συνεργασία που απέφερε το γκολ. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε την κόντρα από τον Γούτα και με το δεξί «νίκησε» τον Μανδά.
Ο άσος «κλείδωσε» στο 67′ με την επίτευξη του δεύτερου γκολ. Ο Κολ γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ντάουντα με εξαιρετική κίνηση στο πρώτο δοκάρι απέφυγε τον αντίπαλό του και διαμόρφωσε το 2-0.
Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 90′. Ο Ραμπέγιο έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Μαυρομμάτης με σουτ από το πέναλτι, σκόραρε.
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ


