Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : «Το πρωτάθλημα είναι χαμένο»

Κλοπ : «Το πρωτάθλημα είναι χαμένο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε μετά τη νέα ήττα της Λίβερπουλ από τη Λέστερ, ότι το πρωτάθλημα είναι χαμένο για τους κόκκινους.

Μετά την τέταρτη ήττα της Λίβερπουλ στα τελευταία εφτά ματς στη Premier League, αυτή τη φορά από τη Λέστερ, ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι πλέον ουτοπία για τους Κόκκινους.

Ακόμα, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Οζάν Καμπάκ με τη Λίβερπουλ, αλλά και το τεράστιο λάθος που ενεπλάκη ο ίδιος μαζί με τον Άλισον, όπου προήλθε το δεύτερο τέρμα της Λέστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πετύχαμε ένα σπουδαίο γκολ, αλλά μετά δεχθήκαμε ένα περίεργο. Νομίζω ότι είναι οφσάιντ. Παιχνίδι με ένα περίεργο σκορ. Για 75 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά χάσαμε 3-1. Αυτό δείχνει την περίεργη κατάσταση στην οποία είμαστε».

Για το δεύτερο, το οποίο προήλθε μετά από ασυνεννοησία του Άλισον με τον Οζάν Καμπάκ τόνισε: «Ξέραμε πριν από το ματς ότι ο Οζάν είναι καλός παίκτης, αλλά ξέραμε ότι δεν είναι συνηθισμένος σε όλα όσα κάνουμε στο γήπεδο. Στον Άλισον αρέσει να βγαίνει και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.

Αυτά τα λάθη συνήθως συμβαίνουν στην διάρκεια της προετοιμασίας και τους κάναμε δώρο», ενώ για το τρίτο συμπλήρωσε ότι «δώσαμε το τρίτο γκολ πολύ εύκολα και μετά το ματς είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να το δεχθώ, ήμασταν πολύ ανοιχτοί».

Όσο για τη (δύσκολη) συνέχεια, ο τεχνικός της Λίβερπουλ επισήμανε πως «πρέπει να αποφεύγουμε λάθη και ασυνεννοησίες. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα λάθη του VAR, αλλά η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Ο μοναδικός μας δρόμος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Ακόμα μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πρέπει να το κάνουμε».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024