Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αϊντχόφεν έκανε 37 τελικές αλλά ισοφαρίστηκε στο 93' (2-2)

Η Αϊντχόφεν έκανε 37 τελικές αλλά ισοφαρίστηκε στο 93′ (2-2)

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League, η Αϊντχόφεν γκέλαρε απέναντι στην προτελευταία Ντε Χάαγκ, δεχόμενη γκολ στο 93'

Γκέλα για την Αϊντχόφεν, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League. Η αντίπαλος των Πειραιωτών δέχθηκε γκολ στο 90+3’ και ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με την προτελευταία Ντε Χααγκ για την 22η αγωνιστική της Eredivisie. Η ομάδα του Σμιτ πλέον βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Αγιαξ, ο οποίος μάλιστα έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Μια γκέλα, με την οποία πιθανότατα απώλεσε τις τελευταίες της ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς εάν ο Αγιαξ κερδίσει τα δύο παιχνίδια που έχει θα βρεθεί στο +9! Σε ένα ματς που η Αϊντχόφεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, καθώς δέχθηκε μόλις δύο τελικές, ο Σμιντ είδε την ομάδα του να γκελάρει και να δείχνει για μια ακόμα φορά ότι έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα.

Η PSV από την άλλη είχε 37 τελικές, εκ των οποίων οι 15 στον στόχο, ενώ στο 21’ έχασε πέναλτι με τον Φίλιπ Μαξ. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στα καρέ των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς, με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024