Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου : H αινιγματική ανάρτηση στο Instagram - «Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω αύριο»

Σίσσυ Χρηστίδου : H αινιγματική ανάρτηση στο Instagram – «Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω αύριο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο περιλάμβανε μία φωτογραφία και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο

Με αμείωτο ρυθμό βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο της ελληνικής showbiz, με τα θύματα  να σπάνε τη σιωπή τους.

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές που δίνουν βήμα σε γνωστούς καλλιτέχνες να μιλήσουν για τις  προσωπικές τους τραυματικές εμπειρίες, και το «Έλα Χαμογέλα» δε θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται να δυσκολεύεται να χειριστεί τόσο ευαίσθητα θέματα όπως η ίδια έχει δηλώσει και δημοσίως στον αέρα της εκπομπής της.

Το βράδυ της Παρασκευής (12/2)  η παρουσιάστρια πραγματοποίησε νέα ανάρτηση στο Ιnstagram, η οποία προβλημάτισε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα αναφερόταν στη δουλειά της και στους followers της προξενήθηκαν ερωτήματα για το εάν θα κάνει και αύριο αποκαλύψεις ή αν της συμβαίνει κάτι προσωπικό. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε μάλιστα πόζαρε σκεπτική στο καμαρίνι της.

Γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της

«Κάποιες μέρες στην δουλειά είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και κάποιες πιο δύσκολες από όλες.. Θα προσπαθήσω όμως να χαμογελάσω αύριο. Γιατί έβαλες το λιθαράκι σου σήμερα, αυτός ο κόσμος να γίνει λίγο καλύτερος… σ´ευχαριστώ γι’ αυτό…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram:

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια εξέφρασε δημόσια την στήριξή σε όσους μίλησαν ανοιχτά για δυσάρεστες εμπειρίες που βιώσαν στον εργασιακό τους χώρο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα quote και τάχθηκε υπέρ όσων κοινοποιούν τις ιστορίες τους.

«Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου. Και ποτέ δε ξέρεις ποιος χρειάζεται το φως σου, τη ζεστασιά σου και το θάρρος σου» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην όλο νόημα ανάρτησή της.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024