Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2024 ο Βρουσάι

Ολυμπιακός : Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2024 ο Βρουσάι

Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τον Μάριο Βρουσάι για την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί με νέο συμβόλαιο, «δένοντας» τον στο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μπαράζ ανανεώσεων και μετά τους Καμαρά, Μπα και Ραντζέλοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία και με τον Μάριο Βρουσάι, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ο Βρουσάι είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών που ανακοινώνεται το deal σήμερα, ενώ από χθες ο Ολυμπιακός έχει ήδη «δέσει» τους Ελ Αραμπί, Μασούρα και Σεμέδο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιβράβευσαν τον Βρουσάι για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη και τον διατηρούν στο ρόστερ τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς φυσικά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είχε δοθεί την περασμένη σεζόν δανεικός στη Βίλεμ, όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα και επέστρεψε έτοιμος στο λιμάνι.

Η επιστροφή του Βρουσάι από την Ολλανδία στον Ολυμπιακό έφερε και την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς στον νεαρό εξτρέμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στις επιλογές του από την αρχή της σεζόν τον Βρουσάι, καθώς παρακολουθούσε την πορεία του στη Βίλεμ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού «άρπαξε» την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς από τα μαλλιά και κέρδισε και με το παραπάνω τη θέση του στην ομάδα, σκοράροντας μάλιστα και κομβικά τέρματα όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συνολικά ο Βρουσάι τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, έχοντας πετύχει 3 τέρματα και έχοντας 2 ασίστ, ενώ όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του εκτόξευσαν και την αξία του, ενώ προσέλκυσαν και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, με τον 22χρονο εξτρέμ μάλιστα να αποτελεί και προϊόν της ερυθρόλευκης Ακαδημίας. Ο Βρουσάι λοιπόν επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί «τέκνο» του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16/4/2018 σε αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία και τη Βίλεμ λογίζεται πλέον ως ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας με τρεις συμμετοχές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 έχοντας πλέον γράψει το όνομά του και στην εθνική ανδρών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024