Ένας άντρας  συνελήφθη στην Καλιφόρνια αφού φέρεται να έχει πραγματοποιήσει Instagram live streaming κρατώντας ένα όπλο και δείχνοντας δύο γυναίκες ξαπλωμένες και ακίνητες στο πάτωμα.

Ο Raymond Michael Weber, 29 ετών, αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή δύο κατηγορίες δολοφονίας και κρατείται επί του παρόντος στη φυλακή του Solano County.

Ο Ρέιμοντ είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του ράπερ του Σακραμέντο, Marcus Weber, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Uzzy Marcus, αναφέρει η τοπική θυγατρική CBS13 της CBS News.

Η αστυνομία έλαβε την Κυριακή αναφορές από έναν γείτονα ότι ο Ρέιμοντ βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και τραβούσε ένα πολύ ύποπτο βίντεο

Το βίντεο έδειχνε μια γυναίκα και μια έφηβη ξαπλωμένη στο πάτωμα, να μην κινούνται καθόλου.

Όταν έφτασαν οι αξιωματικοί, ο Ρέιμοντ – ο οποίος ήταν ήδη καταζητούμενος για εκκρεμή εντάλματα για διάφορες εγκληματικές πράξεις, – είχε ταμπουρωθεί μέσα στο διαμέρισμα, όπως ανέφεραν οι αρχές.

Η αστυνομία είπε επίσης ότι ο Ρέιμοντ τέθηκε υπό κράτηση «μετά από μια σύντομη πάλη, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας αξιωματικός χρησιμοποίησε κι ένα τέιζερ».

Δύο γυναίκες βρέθηκαν πράγματι νεκρές μέσα στο διαμέρισμα. Η αιτία θανάτου και οι ταυτότητές τους δεν έχουν ακόμη βεβαιωθεί, ούτε δημοσιοποιηθεί.

Ωστόσο, τα θύματα είναι 27 και 15 ετών, ανέφερε η αστυνομία στο CBS13. Είναι η αρραβωνιαστικιά και η κόρη του Raymond.