
Θρίλερ με την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ – Τι δηλώνει φίλος του στο MEGA
Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, ο φίλος του 24 χρονου ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις μέρες.
Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ράπερ ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του».
Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)