Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame La Academia: Όλα έτοιμα πριν την μεγάλη πρεμιέρα

House of Fame La Academia: Όλα έτοιμα πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Το «House of Fame» ένα φορμάτ στα πρότυπα του «Fame Story» έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες

Η νέα μουσική Ακαδημία House of Fame La Academiaανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται δεκαοκτώ ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες.

Μετά το πέρας του «Big Brother», οι υπεύθυνοι του «House of Fame» αλλάζουν το ήδη υπάρχον σπίτι, ώστε να φιλοξενήσει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας. Ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα διαμορφωθούν νέα δωμάτια, όπως αίθουσα φωνητικής, χορού κ.ά

Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι.

Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του «House of Fame» με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

Οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες.

Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Tα ταλέντα που κέρδισαν την είσοδό τους στο «House of Fame La Academia» θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουν την πρόοδό τους στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο στην κριτική επιτροπή.

Οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν το τραγούδι τους, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη.

Οι κριτές και κυρίως οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για τις καλύτερες ερμηνείες.

Στο τέλος του live concert, η κριτική επιτροπή θα αναδεικνύει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για το επόμενο live, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να ψηφίσουν τον τραγουδιστή που θέλουν να παραμείνει στο «House of Fame La Academia».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024