
Χιμένεθ : «Το θετικό είναι η αντίδρασή μας – Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος»
Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του όταν προηγήθηκε ο Βόλος αλλά και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 4-2 επί του Βόλου και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο 0-1 αλλά και στον αγωνιστικό χώρο τον οποίο χαρακτήρισε τραγικό.
Διαβάστε όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης μετά τη νίκη των κιτρινόμαυρων επί του Βόλου:
Για το ματς: «Τα αρνητικά είναι ότι χαρίσαμε δυο γκολ. Και στα θετικά είναι η αντίδραση της ομάδας όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, όταν προήλθε από ατύχημα. Είναι επείγον να επανέλθουν παίκτες κυρίως στην αμυντική γραμμή».
Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι τραγικός. Δεν ξέρω σε ποιον αντιστοιχεί αυτό. Οι ομάδες που έρχονται, στήνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Όταν γυρίζεις, αμέσως γλιστράς και πέφτεις. Σηκώνεται το χορτάρι και πέφτουν, όταν ένας παίκτης προσπαθεί να γυρίσει κατεύθυνση. Από ψηλά φαίνεται καλός ο αγωνιστικός χώρος. Από κοντά είναι… πίστα πατινάζ».
- Ιράν: Το στρατηγικό όπλο της Κίνας που αλλάζει τα δεδομένα στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Ιράν: Επιπλέον μαχητικά αεροσκάφη αναπτύσσουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, αλλά «δεν έχουμε» αρκετά πυρομαχικά
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.208 νεκροί από τον διπλό σεισμό, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στενά του Ορμούζ: Πλοίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής

