
Νίκος Παπανδρέου : «Ήταν το πέμπτο παιδί της Μαργαρίτας» – Συγκινεί η ανάρτηση για τον θάνατο του φίλου του
Με ένα βαθιά ανθρώπινο μήνυμα ο Νίκος Παπανδρέου, αποχαιρετά τον καλύτερό του φίλο που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη
Συγκινεί η ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου, για το θάνατο του καλύτερού του φίλου.
Με ένα σύντομο αλλά βαθιά ανθρώπινο μήνυμα ο Νίκος Παπανδρέου, αποχαιρετά τον «γίγαντα της ζωής του», με τον οποίο γνωρίζονταν από 17 ετών.
«Ήταν το πέμπτο παιδί της Μαργαρίτας», σημειώνει, προσθέτοντας ότι ήταν «φανατικός ΠΑΣΟΚτζής, λάτρης του Ανδρέα, με δύσκολη ζωή αλλά πετυχημένη».
Η ανάρτηση
Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του, ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρει:
«Η Μαργαρίτα τον έλεγε το πέμπτο της παιδί
Σήμερα (σ.σ χθες), έφυγε ο καλύτερος μου φίλος. Ο Θόδωρος Νάνος. Ο γίγαντας της ζωής μου! Τον γνώρισα όταν ήμασταν και οι δύο 17 ετών και κολλήσαμε για πάντα. Φανατικός ΠΑΣΟΚτζής, λάτρης του Ανδρέα, με δύσκολη ζωή αλλά πετυχημένη. Συνηθίζαμε να μιλάμε ως τις πρωινές ώρες για την ζωή, την πολιτική και άλλα πολλά… Του έλεγα να καπνίζει λιγότερο, μου έλεγε να μην είμαι τόσο αθώος και να προσέχω τους γύρω μου… Και οι δυο κάναμε λάθη. Όπως όλοι άλλωστε.
Άφησε πίσω του την γυναίκα του Άννα Μαρία και την βαφτιστήρα μου την Χάρις. Τον αγάπησα πολύ αλλά δεν πρόλαβα να τον δω στο τέλος και αυτό πάντα θα με λυπεί. Τέτοια ευφυία, τέτοιο χιούμορ και σπιρτάδα, δύσκολα θα ξαναβρώ. Μάγκας με παιδεία: Aρχαία, λατινικά, γαλλικά, αλλά και αργκό του λιμανιού γνώριζε! Στα ξενύχτια, στο χωριό του, στις ομιλίες του πατέρα, παντού πηγαίναμε μαζί. Εκτός από τώρα. Αντίο φίλε…»
Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου
Η Μαργαρίτα τον έλεγε το πέμπτο της παιδί
Σήμερα έφυγε ο καλύτερος μου φίλος. Ο Θόδωρος Νάνος. Ο γίγαντας της ζωής…
Δημοσιεύτηκε από Nikos Papandreou στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου

