Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Priyanka Chopra: Κάποτε της πρότειναν να κάνει πλαστική για να ομορφύνει

Priyanka Chopra: Κάποτε της πρότειναν να κάνει πλαστική για να ομορφύνει

Αν ούτε πια η Priyanka θεωρείται πανέμορφη από το κατεστημένο και τα πρότυπα, τότε οι "κοινές θνητές" δεν έχουν ελπίδα

Ούτε καν η Priyanka Chopra είναι απαλλαγμένη από τις κλασικές, πλέον, κοινωνικιές πιέσεις πλαστικής χειρουργικής των celebrities…

Στο νέο της βιβλίο «Unfinished», το οποίο κυκλοφόρησε μόλις χθες, η 38χρονη καλλονή του Μπόλιγουντ αναλύει τη σχέση της με την εμφάνισή της – συμπεριλαμβανομένης μιας χειρουργικής επέμβασης στη μύτη που έκανε ως έφηβος-μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάμνηση.

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη νίκη της ως Miss World το 2000, η ​​Chopra έπρεπε να απομακρύνει χειρουργικά έναν πολύποδα από τη ρινική κοιλότητα, σύμφωνα με την  Entertainment Tonight. Ο γιατρός όμως «ξυρίζει» κατά λάθος τη γέφυρα της μύτης της, τρομοκρατώντας τη νεαρή σταρ και, ουσιαστικά, καταστρέφοντάς της, όπως νόμιζε, το πρόσωπο.

«Κάθε φορά που κοίταζα στον καθρέφτη, έβλεπα μια ξένη, μια άλλη», έγραψε, προσθέτοντας ότι ο Τύπος την ονόμαζε «Πλαστική Chopra »εκείνη την εποχή.

Καλοτάξιδο κιόλας

Να διορθώσεις τι, βρε κούκλα μου;

Σύμφωνα με τον ET, η Chopra αποσύρθηκε από πολλές ταινίες, πιεσμένη από τις αμφιλεγόμενες κριτικές των media προς το πρόσωπό της, αλλά ο στενός της κύκλος την ενθάρρυνε να κάνει περισσότερες καλλυντικές καμπάνιες για να ενισχύσει την καριέρα της.

«Μετά από λίγα λεπτά μικρής συνομιλίας, ένας σκηνοθέτης / παραγωγός μου είπε να σηκωθώ και να κάνω μια στροφή. Τον άκουσα και έκανα πράγματι μια στροφή », έγραψε, σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο The Independent.

«Με κοίταξε πολύ και σκληρά, με αξιολογούσε και στη συνέχεια πρότεινε να βρω δουλειά, να διορθώσω το σαγόνι μου και να προσθέσω λίγο πισινό επίσης. Αν ήθελα να γίνω ηθοποιός, είπε, θα έπρεπε να «διορθώσω» τις αναλογίες μου και ήξερε έναν σπουδαίο γιατρό στο Λος Άντζελες που θα μπορούσε να με στείλει. Ο τότε manager μου εξέφρασε τη συμφωνία του με την αξιολόγηση αυτή. »

Η Chopra είπε ότι έφυγε από τη συνάντηση αισθανόμενη «σοκαρισμένη και μικρή», αλλά ευτυχώς δεν άκουσε τις συμβουλές του – και σύντομα χώρισε δρόμους με τον manager της.

Πριν από «αρκετές διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις» για να διορθώσει τη μύτη της, η αστέρι της «Λευκής Τίγρης» έμαθε έκτοτε να γιορτάζει το πρόσωπό της: «Αν έμοιαζα με άλλα «κλασικά όμορφα» κορίτσια, τότε δεν θα ξεχώριζα ,και πιο σημαντικό , δεν θα ήμουν εγώ », έγραψε, ανά ET.

«Τώρα, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, δεν εκπλήσσομαι πλέον. Έχω κάνει ειρήνη με αυτό που είμαι. Είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι: Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νομίζω ότι μπορεί να θέλω να χάσω λίγο βάρος. Νομίζω ότι ίσως μπορώ να ασκηθώ λίγο περισσότερο. Αλλά είμαι επίσης ικανοποιημένη. Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το σώμα μου. Ίσως να είναι ελαττωματικό, αλλά είμαι εγώ. »

(Όχι, βρε Priyanka μου, μια καρακουκλάρα είσαι. Αντικειμενικότατα. Μην τρελαθούμε τελείως…)

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024