Δεύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο ο Τεντόγλου
Νέα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Έλληνας άλτης του μήκους πήρε την 2η θέση στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στο Λιεβέν της Γαλλίας με καλύτερο άλμα στα 8.21μ, που αποτελεί την δεύτερη κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο (την ίδια έχει και ο Αμερικανός Μαρκίς Ντεντί) και την καλυτερη στην ήπειρό μας.
Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία με 8.25μ, που παράλληλα πέτυχε και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021. Τρίτος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8.03μ.
Ο Τεντόγλου θα συμμετάσχει στη συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ (12-13/2) και θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο μίτινγκ της Μαδρίτης και βέβαια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τορούν της Πολωνίας, όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του από την διοργάνωση της Γλασκώβης.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442