Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας : Αποκάλυψε έγγραφο που «δημιουργεί εφιάλτες σε όσους μεθόδευσαν αυτή τη βρωμιά και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους»

Κούγιας : Αποκάλυψε έγγραφο που «δημιουργεί εφιάλτες σε όσους μεθόδευσαν αυτή τη βρωμιά και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους»

Η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας ξεμπροστιάζουν την ΕΠΟ και όχι μόνο, με αποκαλυπτικό έγγραφο που αποδεικνύει ότι η ανάκληση των δελτίων στο ματς με τη Λαμία ήταν παράνομη

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκθέτει την ΕΠΟ σχετικά με την ανάκληση των δελτίων των παικτών των «Βυσσινί» λόγω μιας ακάλυπτης επιταγής.

Η θεσσαλική ομάδα και ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας, ξεμπροστιάζουν την ομοσπονδία και όχι μόνο, αποκαλύπτοντας έγγραφο που αποδεικνύει ότι ήταν παράνομα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο και οδήγησαν σε αναβολή το ματς με τη Λαμία, ενώ όπως τονίζει «δημιουργεί εφιάλτες σε όσους μεθόδευσαν αυτή τη βρωμιά και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Για να αντιληφθούν και οι πλέον δύσπιστοι το σκάνδαλο και την ακραία παρανομία του Γραμμένου, του Δέδε, του Διακοφώτη, του Γιαρένη και πόσο φιλιππινέζες του Γιαννάκη είναι, η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το απόλυτο έγγραφο που αποκαλύπτει το πώς στήθηκε και πόσο παράνομη είναι η ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, την από 4/1/2021 βεβαίωση περί μη οφειλής της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ΕΠΟ, μόνο και μόνο με την παράδοση της μεταχρονολογημένης επιταγής.

Και για τον πλέον δύσπιστο, αλλά και για τους άσχετους νομικά, τον δημοσιογράφο που ονειρεύτηκε να γίνει δικαστής Θωμαΐδη και την νομικό χωρίς καμία παράσταση στα δικαστήρια Μπενέα και στους δήθεν νομικούς που τους οδηγούν σε αυτές τις νομικές αηδίες που αναπτύσσουν στην με 1,5% εκπομπή τους, τους υπενθυμίζουμε ότι στην από 4/1/2021 βεβαίωση περί μη οφειλής της Ε.Π.Ο. (μόνο τότε μπορούν να εκδοθούν δελτία) δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη για το αν θα πληρωθεί η όχι η επιταγή.

Άλλωστε για αυτόν τον λόγο επί δεκαετίες η Ε.Π.Ο. ΚΑΙ Η Ε.Ι.Π. ουδέποτε ανακάλεσαν δελτία, γιατί όπως συνήθως γίνεται με τις παραδοθείσες μεταχρονολογημένες επιταγές που δεν πληρώθηκαν και πάντοτε ακόμη και αν σφραγίζονταν, αντικαθίσταντο με άλλες μεταχρονολογημένες επιταγές.

Το έγγραφο το οποίο πλέον δημιουργεί εφιάλτες σε όσους μεθόδευσαν αυτή την βρωμιά, αλλά και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους υποστηρικτές τους, είναι το κατωτέρω και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Αυτό ακριβώς καλύπτει και η υπ. αριθμ. 3/21 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιά, την οποία σκόπιμα οι άσχετοι νομικά κατά την κρίση μας, Θωμαΐδης και Μπενέα, αφ’ ενός μεν την διάβασαν, με σκοπό να δυσφημίσουν τον κ. Κούγια και τις νομικές του γνώσεις, μισή και αφετέρου εντελώς παράνομα και αντιδεοντολογικά τον απέτρεψαν και οι δύο να αναπτύξει τις νομικές απόψεις του επάνω στην ερμηνεία της συγκεκριμένης απόφασης, σε συνδυασμό με το έγγραφο που δημοσιοποιούμε και με το οποίο πιστοποιείται, χωρίς καμία νομική αμφισβήτηση, η ενοχική συμφωνία ΠΑΕ ΑΕΛ–ΕΠΟ παράδοση της μεταχρονολογημένης επιταγής να συνιστά εξόφληση κάθε οφειλής.

Εις βάρος του Θωμαΐδη και της Μπενέα, ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει και μήνυση και θα καταθέσει αγωγή εναντίον τους, όπως και κατά του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, αλλά εφόσον η κα Μπενέα είναι πράγματι ενεργός δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και όχι δημοσιογράφος, θα κατατεθεί και καταγγελία εις βάρος της στον δικηγορικό σύλλογο του οποίου είναι μέλος για την κατασυκοφάντηση συναδέλφου της.

Εις βάρος Θωμαίδη, Μπενέα και OPEN έχουν κατατεθεί εκ μέρος του κ. Κούγια και άλλες μηνύσεις και αγωγές, για κατ’ επανάληψη συκοφαντική δυσφήμιση».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024