Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Τσίκιλης : Ο λόγος που δεν πρόκειται να κόψει ποτέ το μουστάκι του

Δημήτρης Τσίκιλης : Ο λόγος που δεν πρόκειται να κόψει ποτέ το μουστάκι του

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Τσίκιλης,, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο σταματούσε συνέχεια το γύρισμα στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και μια προσωπική ιστορία

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Τσίκιλης, ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο σταματούσε συνέχεια το γύρισμα στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και μια προσωπική ιστορία.

«Το μουστάκι μου το άφησα για ένα φίλο μου που έχει φύγει από την ζωή»

«Ο κόσμος δεν ξεχνάει, το βιώνουμε καθημερινά και στη δουλειά μας και όπου κινούμαστε. Ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει και θεωρώ ότι δεν έχει ξεχάσει γιατί κάναμε κάτι το οποίο τους άρεσε και βγάλαμε και κάτι το οποίο ήταν ποιοτικά, σαν άνθρωποι, καλό. Εγώ από μικρός έχω ένα πρόβλημα, το οποίο με ακολουθεί μέχρι τώρα, στα 36 μου. Αν με ενοχλήσει κάτι στη μύτη μου, φτερνίζομαι ακατάπαυστα. Μπορεί να ήμασταν στον πάγκο, σε δοκιμασία, να έβαζε πιπέρι ο Σάββας πιο εκεί και αν έφτανε σε εμένα, σταματούσε το γύρισμα για να τελειώσω το φτέρνισμα και μετά συνεχίζαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκιλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μουστάκι του αποκαλύπτοντας: «Το μουστάκι μου το άφησα για ένα φίλο μου που έχει “φύγει”. Δεν θα το κόψω ποτέ. Ήταν ένα στοίχημα που είχαμε βάλει πριν φύγει από τη ζωή και είπα ότι θα το κρατήσω ως μία μνήμη καλή για μένα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024