Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγώνη στο MEGA: Δεν τηρήθηκαν ποτέ τα μέτρα, έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο

Παγώνη στο MEGA: Δεν τηρήθηκαν ποτέ τα μέτρα, έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο

Για το αυστηρό lockdown στην Αττική, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, μίλησε στο MEGA πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη

Για το αυστηρό lockdown στην Αττική, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, μίλησε στο MEGA πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

«Προς το παρόν αρκεί βάσει των δεδομένων που έχουμε στα χέρια μας. Οι παράμετροι που αξιολογήθηκαν σήμερα, ήταν η αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων. Έχουμε και το ιστορικό της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ερωτηθείσα για την διάρκεια του γενικευμένου lockdown που επιβλήθηκε από την πολιτεία.

«Τα λάβαμε εγκαίρως αν και θα μπορούσαμε να περιμένουμε 2-3 μέρες. Αυτή την στιγμή ελέγχουμε την κατάσταση. Έχουμε ένα μέλλον 2-3 μήνες μέχρι να προχωρήσουν τα εμβόλια. Για μια σχετική ανοσία ως το τέλος Ιουνίου στο 60%» σημείωσε σχετικά με το αν ελήφθησαν έγκαιρα τα νέα, αυστηρότερα μέτρα.

«Ποτέ δεν τηρήσαμε τα μέτρα, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι, τα ΜΜΜ γεμάτα, και γι’αυτό φτάνουμε κάθε φορά στο σημείο που φτάσαμε… Οι κλίνες ΜΕΘ είναι 230 στην Αττική, από αυτές είναι κατειλημμένες οι 166. Έχουμε κάλυψη 72%» είπε.

«Μέσα σε δύο 24ωρα μπορεί αυτές οι κλίνες να γεμίσουν. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά… Στις επόμενες εφημερίες θα υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ. Το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών ήταν 208 – 136» πρόσθεσε περιγράφοντας τα στοιχεία που οδήγησαν στη λήψη αυστηρότερων μέτρων για το λεκανοπέδιο.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024