Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίποντο παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (2-1)

Τρίποντο παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (2-1)

Ο Άγιαξ της Ηπείρου πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού και μάλιστα με ανατροπή

Καθοριστικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος άλωσε το Αγρίνιο με 2-1. Η νίκη του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, επειδή ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι ελέγχει την κατάσταση.

Όμως, ο Άγιαξ της Ηπείρου ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς στην έδρα ενός ανταγωνιστή.

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 21 βαθμούς και άφησε τον Παναιτωλικό στους 13, δημιουργώντας μεταξύ τους μία απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών. Μία διαφορά που δεν τον διασφαλίζει απόλυτα, αλλά δεν καλύπτεται εύκολα.

Επιπλέον, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι στο +10 από τη Λαμία και στο +12 από τη Λάρισα, νιώθοντας ακόμα πιο άνετα και ετοιμάζεται την Πέμπτη να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Τσιγγάρας (83’ Ντάλσιο), Ταχάρ (68’ Μάζουρεκ), Ντίας, Αριγίμπι (74’ Βέργος), Μπαρμπόσα, Καρέλης (74’ Ντουάρτε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης (87’ Εραμούσπε), Κάστρο (46’ Κρίζμαν), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (37’ Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (46’ Λιάσσος), Παμλίδης (83’ Μιλιντσεάνου)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024