Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό με δύο γκολ του Λεβαντόσκι η Μπάγερν (2-0)

Στον τελικό με δύο γκολ του Λεβαντόσκι η Μπάγερν (2-0)

Με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν επικράτησε εύκολα της Αλ Αχλί (2-0) και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου θ' αντιμετωπίσει την μεξικάνικη Τίγκρες.

Άνετη και ωραία η Μπάγερν! Η ομάδα του Χάνσι Φλικ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην πρωταθλήτρια Αφρικής, Αλ Αχλί και με δύο γκολ του «μπόμπερ» Λεβαντόφσκι, έκλεισε τη θέση της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου θα βρει μπροστά της την Τίγκρες.

Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά ποτέ από τους αντιπάλους τους, με τον Λέβα να σκοράρει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να κρίνει για ακόμη μία φορά το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την Τίγκρες του Ζινιάκ που απέκλεισε στον ημιτελικό την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η Μπάγερν μπήκε από την αρχή καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Γκνάμπρι, Κομάν και Ντέιβις χάσανε μερικές καλές ευκαιρίες για τους Βαυαρούς που έδειχναν πολύ πιο έτοιμοι από τους ποδοσφαιριστές της Αλ Αχλί.

Το γκολ δεν άργησε τελικά να έρθει για την ομάδα του Φλικ, με τον Λέβα να σπάει το… ρόδι. Ο Πολωνός υποδέχτηκε την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής της Αλ Αχλί και με ένα κλασικό τελείωμα «Λέβα» έγραψε το 1-0 στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει, ωστόσο το σκορ του πρώτου μέρους δεν άλλαξε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί κατέβασαν μία ταχύτητα, χωρίς πάντως να πιεστούν από την ομάδα της Αιγύπτου που φαινόταν αρκετά φοβισμένη.

Με ακόμη ένα γκολ του Λεβαντόφσκι στο 86ο λεπτό, η Μπάγερν «κλείδωσε» οριστικά το παιχνίδι και εξασφάλισε τη θέση της για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Τίγκρες.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024