Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Λιγκ: Το +5 δώρο των διαιτητών στην Τούμπα

Σούπερ Λιγκ: Το +5 δώρο των διαιτητών στην Τούμπα

O ΠΑΟΚ του Πάμπλο θα είχε ήδη κατρακυλήσει την πέμπτη θέση και εκτός των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, εάν δεν είχε τη βοήθεια των διαιτητικών αποφάσεων.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει τεθεί οριστικά εκτός της μάχης του τίτλου, τα βλέμματα πέφτουν λιγότερο στη… δράση της «εξυγίανσης» στην Τούμπα.

Γιατί μπορεί ο πρωταρχικός στόχος να έχει χαθεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία θα είχε χάσει και το τραίνο της Ευρώπης εάν δεν είχε πρωτοφανή εύνοια από τη διαιτησία!

Δεν θα επεκταθούμε πολύ, ούτε θα κάνουμε μακρινές αναδρομές στο παρελθόν. Μόνο σε μερικά φαλτσοσφυρίγματα θα σταθούμε…

Στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ στην Τούμπα. με το σκορ στο 1-0, ο Μάτος γκρέμισε τον Σαρδινέρο στην περιοχή αλλά ο διαιτητής ξέχασε να δει την παράβαση… Μία παράβαση τόσο οφθαλμοφανή που και ο Κλάτενμπεργκ αναγκάστηκε στην ανάλυση του να την επισημάνει.

Στο γκολ του Ελ Καντουρί στο 2-1 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο 91′ ο ρέφερι και το VAR αγνόησαν το επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στον Πίρσμαν. Ένα σφύριγμα, δύο πόντοι.

Πάλι στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ – Απόλλωνας, την Κυριακή (7/2) ο διαιτητής δεν απέβαλλε τον Ίνγκασον στο 86′ για χτύπημα εκτός φάσης στον Κολ και μετά από δύο λεπτά στο 88′ ο Ισλανός ισοφάρισε. Ένας πόντος για τον ΠΑΟΚ.

Στη σούμα, πέντε πόντοι παραπάνω για τον Δικέφαλο του Βορρά… Δηλαδή θα ήταν ήδη κάτω από τον Παναθηναϊκό και θα κινδύνευε να μην πάρει μέρος ούτε στα προκριματικά του Conference League…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024