Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στη Euroleague»

Μπαρτζώκας : «Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στη Euroleague»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λάρισας, για τις πιθανότητες των ερυθρόλευκων στη Euroleague, αλλά και για τον ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας για να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι, για το μέλλον των ερυθρόλευκων στη Euroleague φέτος, αλλά και για την ανανέωση του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για τον αγώνα με τη Λάρισα: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουν περισσότερο τα παιδιά που μας βοηθούν στην προπόνηση τα οποία, δυστυχώς για αυτούς και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, είναι τέσσερις μήνες χωρίς παιχνίδια… Ο Νικολαϊδης, ο Κολοβέρος, ο Σκουλίδας, ο Χρηστίδης δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και είναι καλή ευκαιρία να βρουν χρόνο συμμετοχής».

Για το ματς με την Εφές (18/2): «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με την Αναντολού Εφές την επόμενη εβδομάδα από ό,τι παίζουμε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα θα έλεγα, από ό,τι παίξαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό ελπίζουμε να είναι ο Βεζένκοφ πίσω, νιώθω πως κάθε μέρα βελτιώνεται, ελπίζω να επιστρέψει. Για τον Παπανικολάου είναι ακόμα αμφίβολο. Για εμάς είναι σημαντικοί παίκτες και πρέπει να τους έχουμε πίσω».

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη EuroLeague: «Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε την ομάδα ώστε να χτυπήσουμε κάθε ομάδα σε κάθε έδρα. Έχει αποδειχτεί. Όπως έχουμε παρουσιάσει και την εικόνα ότι μπορούμε να χάσουμε κάθε παιχνίδι εδώ! Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μπορεί να είναι είτε θετικά για εμάς, είτε εις βάρος μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι».

Για την ανανέωση του Σακιέλ ΜακΚίσικ: «Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητές και παίκτες, αν θυμάμαι καλά είχε αλλάξει 28 ξένους. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βρεις έναν κορμό παικτών. Σε αυτό το πρόγραμμα που έχουμε, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Φέραμε τον Σλούκα που για εμάς είναι σημαντικός Έλληνας παίκτης, ο Βεζένκοφ έχει πάρει πολύ σημαντικό ρόλο, υπάρχει ο Παπανικολάου που δυστυχώς είναι έξω ενώ ο ΜακΚίσικ θα μείνει ουσιαστικά για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Έδειξε με την αγωνιστική συμπεριφορά του πως αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024