Θεσσαλονίκη : Καταδίκη για το γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο
Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία και διαπίστωσαν ότι εκτός από τον ίδιο, που είναι ο γαμπρός, υπήρχαν άλλα 15 άτομα, συγγενείς των μελλόνυμφων ενώ ο μουσικός που έπαιζε κλαρίνο είχε προλάβει να εξαφανιστεί.
Σε φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, άνδρας, 31 ετών, που συνελήφθη, τα ξημερώματα, για το γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία και διαπίστωσαν ότι εκτός από τον ίδιο, που είναι ο γαμπρός, υπήρχαν άλλα 15 άτομα, συγγενείς των μελλόνυμφων ενώ ο μουσικός που έπαιζε κλαρίνο είχε προλάβει να εξαφανιστεί.
Ο κατηγορούμενος είπε πως γνώριζε τις απαγορεύσεις που ισχύσουν λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού, αλλά από καιρό είχε κάμει τις ετοιμασίες για το γλέντι.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση των μέτρων διάδοσης μολυσματικών ασθενειών και εκτός από την ποινή των 15 μηνών του επέβαλε χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων προς 5 ευρώ, ανά ημέρα.
Επιπλέον, εις βάρος του επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σε καθέναν από τους 15 καλεσμένους πρόστιμο 300 ευρώ. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας






