Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Καπάταη : Συγκλονίζει η καταγγελία της - «Με έπιασε από το μπλουζάκι, βγήκα τρέχοντας»

Εύη Καπάταη : Συγκλονίζει η καταγγελία της – «Με έπιασε από το μπλουζάκι, βγήκα τρέχοντας»

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη.

H ανάσα της κόβεται και τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία. Η ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη μίλησαν στην ΕΡΤ για την τραυματική εμπειρία, που όπως καταγγέλλει, είχε σε ηλικία 18 ετών.

«Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν του άρεσε η φωνή μου… μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε…».

Σε σπίτι γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από audition νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη.

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη… μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου….δεν μπορούσα να πιστέψω» λέει η κ. Καπάταη.

Πρέσβειρα της Κύπρου για τον πολιτισμό από το 2012 για 35 χρόνια η Εύη Καπάταη κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό της. Αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος.

Θεοφάνους: Αν ανοίξουν οι υποθέσεις παρενοχλήσεων στο τραγούδι, θα ακουστούν πολύ χειρότερα

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σημείωσε πως αν ανοίξει αυτή η υπόθεση για το τραγούδι, θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα εξήγησε πως «αν ανοίξει η υπόθεση ‘τραγούδι’ θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα».

«Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα, ξέρω για ανθρώπους που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά με τους ηθοποιούς; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα;» τόνισε.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024