Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΔΔΗΕ : Σε ποιες περιοχές αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση

ΔΕΔΔΗΕ : Σε ποιες περιοχές αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση

Στην Αττική επανηλεκτροδοτήθηκαν το κέντρο της Αθήνας και  οι περιοχές Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Φάληρο και Νέα Σμύρνη, ενώ στη Δυτική Αττική  οι περιοχές Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα και Μέγαρα.

Εως τις πρώτες πρωινές ώρες συνεχίζονταν οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ για την επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών σε Αττική και Πελοπόννησο που βυθίστηκαν στο σκοτάδι μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ «τα συνεργεία τ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε έως αυτή την ώρα να έχουν ηλεκτροδοτηθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους οι περιοχές που επηρεάστηκαν».

Στην Αττική επανηλεκτροδοτήθηκαν το κέντρο της Αθήνας και  οι περιοχές Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Φάληρο και Νέα Σμύρνη, ενώ στη Δυτική Αττική  οι περιοχές Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα και Μέγαρα. Στην Πελοπόννησο οι περιοχές Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σπάρτη και Καλαμάτα όπως επίσης και η Αίγινα, Πόρος και Αγκίστρι.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθούν μεμονωμένες αναχωρήσεις Μέσης Τάσης στις περιοχές που επηρεάστηκαν.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024