Σομαλία : Νεκροί από έκρηξη 12 πράκτορες υπηρεσιών ασφαλείας
Μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου εξερράγη σήμερα, έξω από την πόλη Ντουσαμαρέμπ στην Κεντρική Σομαλία, σκοτώνοντας 12 πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας της χώρας.
Μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου εξερράγη σήμερα, έξω από την πόλη Ντουσαμαρέμπ στην Κεντρική Σομαλία, σκοτώνοντας 12 πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας της χώρας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Πολιτικοί ηγέτες συναντώνται στην πόλη, προκειμένου να επιλύσουν μία διένεξη, σχετικά με την πραγματοποίηση εκλογών στις 8 Φεβρουαρίου.
Η ένοπλη οργάνωση αλ Σαμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου
- Μήτσος Αλεξανδρόπουλος: Περί της αρνητικής πείρας του σοσιαλισμού
- Τα πέντε όπλα του Ιράν αν ο Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442