Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Περίπατος» της Μίλαν με Ζλάταν (4-0)

«Περίπατος» της Μίλαν με Ζλάταν (4-0)

Με δύο γκολ του «500αρη» πλέον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, η Μίλαν διέσυρε την Κροτόνε με 4-0 και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Serie A.

Ναι, αυτή η Μίλαν μπορεί να πάρει κούπα! Με μία φοβερή εμφάνιση, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κροτόνε που δεν μπόρεσε να απειλήσει ποτέ τους «ροσονέρι» και με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς για ακόμη μία φορά σε τρελά κέφια, ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Serie A, αφήνοντας στο -2 την Ίντερ.

Φοβερός Ζλάταν, που ακόμη και στα 39 του συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, καθώς έφτασε τα 500 γκολ σε συλλογικό επίπεδο!

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Μίλαν πατούσε καλύτερα και απειλούσε συνεχώς την εστία της Κροτόνε, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει το γκολ. Εν τέλει τα κατάφερε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Με ποιόν άλλον; Μα φυσικά με τον Ζλάταν!

Με ασίστ του Λεάο, ο Σουηδός βρήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και έγραψε το 1-0 για τη Μίλαν. Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ήταν πραγματικά καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο στους φιλοξενούμενους.

Ο Ίμπρα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 64′ και έγραψε το 2-0. Κάπου εκεί ανέλαβε ο Ρέμπιτς, ο οποίος «κλείδωσε» οριστικά το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά, με τη Μίλαν να επικρατεί τελικά με 4-0 και να ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή της Serie A.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Τόμορι, Ερναντές, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Κεσί, Μεϊτέ, Σελεμέκερς (46’ Καστιγιέχο), Λεάο (62’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς (77’ Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς (77’ Μάντζουκιτς)

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Ντζιντζί, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Ριζπόλι, Ρέκα, Τζανελάτο, Μπενάλι (72’ Εδουάρδο Ενρίκε), Βούλιτς (78’ Πετριτσιόνε), Ντι Κάρμινε (77’ Σίμι), Ουνάς (63’ Ριβιέρ)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024