Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Καλά νέα για Μπρούμα

Ολυμπιακός : Καλά νέα για Μπρούμα

Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών να είναι καθησυχαστικό

Ατυχος στάθηκε ο Μπρούμα στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στο πρώτο ημίχρονο να νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ιβηρας στο 40’ άφησε τη θέση του στον Κώστα Φορτούνη και αμέσως το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών έπεσε πάνω στον 26χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του Μπρούμα δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να είναι καθησυχαστικό. Φυσικά, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αύριο (8/2) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις τραυματισμών.

Ο ίδιος, πάντως, κατά την έξοδό του από το φαληρικό γήπεδο τόνισε ότι νιώθει καλά, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν αύριο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, ο Μπρούμα θα τεθεί σύντομα και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ποντάρει πολλά στον συμπατριώτη του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά στο Europa League.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024