Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 3-3: Ψυχρολουσία στο 95′ στο Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 3-3: Ψυχρολουσία στο 95′ στο Ολντ Τράφορντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους αφού οι «τόφις» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις! Προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν και το 2-0 των γηπεδούχων!

Ματσάρα στο Ολντ Τράφορντ με την Έβερτον να χτυπάει στο 95′ και να παίρνει τον βαθμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα 3-3 που τα είχε όλα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν δύο φορές το προβάδισμα, τη μία με 2-0 και την άλλη με 3-2, αλλά αμφότερες απέτυχαν να το διατηρήσουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι «τόφις» είχαν ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν τα εις βάρος τους γκολ φεύγοντας από το Θέατρο των Ονείρων με ένα σημαντικό πόντο και κρατώντας την αντίδραση τους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μεγάλη ανάγκη τη νίκη για να επανακάμψουν και φάνηκε πως θα την πάρουν εύκολα.

Προηγήθηκαν στο 24′ με κεφαλιά του Καβάνι, μετά από σέντρα του Ράσφορντ. Ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45′ με φοβερό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες έξω από την περιοχή.

Όμως εκεί που άσος έδειχνε σίγουρος, η Έβερτον αντέδρασε. Στο 48′ ο Κάλβερτ Λιούιν έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Ντε Χέα έδιωξε εντελως λανθασμένα και ο Ντουκουρέ ήρθε από πίσω και πλάσαρε για το 2-1.

Η Γιουνάιτεντ δεν πρόλαβε να ανασυγκροτηθεί και δέχτηκε το 2-2. Στο 52′ ο Ντουκουρέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Χάμες με σουτ έγραψε το 2-2.

Το 2-2 αφύπνησε τους παίκτες του Σόλσκιερ οι οποίοι πίεσαν για το γκολ και το πέτυχαν στο 70′. Ο Σο εκτέλεσε το φάουλ και ο αφύλακτος ΜακΤομινέι σκόραρε το 3-2!

Όμως, για δεύτερη φορά οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και η τιμωρία ήρθε στο 95′. Ο Ντιν εκτέλεσε το φάουλ, ο Κιν πήρε την κεφαλιά και ο Κάλβερτ Λιούιν από κοντά πλάσαρε για το 3-3.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (40’ Φρεντ), Γκρίνγουντ (90+3’ Τουανζέμπε), Φερνάντες, Ράσφορντ, Καβάνι

ΕΒΕΡΤΟΝ: Όλσεν, Χολγκέιτ, Ντιν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντουκουρέ (81’ Κινγκ), Ντέιβις (75’ Ιβόμπι), Χάμες Ροντρίγκες (69’ Σίγκουρντσον), Γκόμες, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024