Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγραβάνης : «Λείπει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Αγραβάνης : «Λείπει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα και τους στόχους του Προμηθέα την εφετινή σεζόν.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Real News παραχώρησε ο Δημήτρης Αγραβάνης, με τον 26χρονο παίκτη να αναφέρεται και στην απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League.

Ο παίκτης του Προμηθέα τόνισε πως λείπουν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε πως αν συμμετείχε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα βλέπαμε πιο ανταγωνιστική διοργάνωση.

Παράλληλα, μίλησε για τους στόχους των Πατρινών τη φετινή σεζόν, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη.

«Στόχος μας είναι πρώτα να κατακτήσουμε το Κύπελλο, όπως έχει πει και ο κόουτς και, ναι, να διεκδικήσουμε στα ίσια το πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στο παρκέ και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας, να αποδεικνύουμε στο γήπεδο τι είμαστε»

Σχετικά με τις βλέψεις του για το μέλλον, τόνισε: «Με εξιτάρει το εξωτερικό και θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και δεν βιάζομαι».

Σε ό,τι αφορά την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεδομένα λείπει από το πρωτάθλημα, που θα γινόταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό αν συμμετείχε. Το βέβαιο είναι ότι διεξάγεται μία λίγκα που περιλαμβάνει πολλές αξιόλογες ομάδες, με το Λαύριο να έχει δυναμώσει, το Περιστέρι επίσης και γενικότερα διατηρεί το ενδιαφέρον της».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024