Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη για την Αϊντχόφεν (3-0)

Εύκολη νίκη για την Αϊντχόφεν (3-0)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τβέντε και μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αγιαξ.

Εύκολο έργο είχε η Αϊντχόφεν απέναντι στην Τβέντε για την 21η αγωνιστική της Eredivisie, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League να επικρατεί με 3-0 και να μειώνει στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αγιαξ. Ο Αίαντας, όμως, έχει ένα ματς λιγότερο.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ζάχαβι και Μάλεν, ενώ αυτή ήταν η 9η νίκη σε 10 εντός έδρας ματς για την ομάδα του Σμιτ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέβαλαν αντίσταση μόλις για μισή ώρα, αφού στο 30’ δέχθηκαν γκολ και ουσιαστικά αποδέχθηκαν την μοίρα τους.

Με τη συμπλήρωση μισή ώρας παιχνιδιού στο Φίλιπς Στάντιον, ο Ζάχαβι έκανε σέντρα – σουτ, ο Μάλεν μπήκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά άνοιξε το σκορ για την Αϊντχόφεν. Εξι λεπτά αργότερα ο Ισραηλινός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με πλασέ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 53’ ο Μάλεν με το δευτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Αυτό μάλιστα ήταν το 10 φετινό του γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σμιτ, δώδεκα ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για το Europa League, πήρε μια άνετη νίκη και παρέμεινε στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τον Αγιαξ πάντως να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μετά τις γκέλες της PSV.

Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Μαξ, Μποσκάλι, Ντάμφρις (80’ Μπάουμγκαρτλ), Τέζε, Μάουρο Τζούνιορ (75’ Φαν Γκίνκελ), Σανγκαρέ (80’ Γκουτιέρεζ), Ροζάριο, Ιχατάρεν (75’ Τόμας), Ζάχαβι, Μαλέν (86’ Βερτέσεν).

Δείτε τα γκολ:

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024