Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα από τις τελευταίες δειγματοληψίες της ΚΟΜΥ Λήμνου του ΕΟΔΥ που πραγματοποιήθηκαν στο νησί του «Ηφαίστου»

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο τα περιστατικά είναι μηδενικά σε όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν τόσο στη Μύρινα όσο και στα χωριά της Λήμνου που καθημερινά επισκέπτεται το συνεργείο της ΚΟΜΥ .

Το ίδιο συμβαίνει και στις πύλες εισόδου του νησιού.

Την εβδομάδα που μας πέρασε από τα τεστ που διενεργήθηκαν στο αεροδρόμιο «Ηφαιστός» τα νέα ήταν ευχάριστα καθώς όλα βγήκαν αρνητικά.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr ο πληθυσμός συμμορφώνεται απόλυτα στην τήρηση των μέτρων με τις παραβάσεις που βεβαιώνονται να είναι σχεδόν μηδενικές.

Η Λήμνος είναι από τα ελάχιστα νησιά της επικρατείας με μόλις 55 θετικά κρούσματα κοροναϊού στα συνολικά 2603 στο Βόρειο Αιγαίο απο την αρχή της πανδημίας.

Στο αντίθετο η Λέσβος οδεύει για 5η εβδομάδα αυστηρού lockdown καθώς σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση απο τον υπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά παρατηρείται αυξητική τάση των κρουσμάτων με τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή να ανέρχονται σε 74 (έναντι των 66 στις 29 Ιανουαρίου).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο