Παναθηναϊκός : Η διαρροή έφερε τετ α τετ του Μπόλονι με τους παίκτες
Η διαρροή της κίνησης των τριών αρχηγών του Παναθηναϊκού να συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο έβαλε σε σκέψεις τον Λάζλο Μπόλονι, που μίλησε προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές
Θέμα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό μετά το αίτημα των τριών αρχηγών της ομάδας, Κουρμπέλη, Διούδη και Βιγιαφάνιες, να συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ένα αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τον ισχυρό άνδρα των Πρασίνων, ενώ πολύ πριν δημοσιευτεί στον Τύπο ήταν ενήμερος γι’ αυτήν την κίνηση ο Λάζλο Μπόλονι.
Όπως αναφέρει η Live Sport, η διαρροή της συγκεκριμένης κίνησης θορύβησε το ρουμάνο τεχνικό, που αποφάσισε να μιλήσει προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές.
Ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε πολύ χρόνο αυτό το διήμερο για να ακούσει τους παίκτες και να τους εξηγήσει τη λογική του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σκοπεύει να κάνει εκπτώσεις στις μεθόδους του ή ότι θα αλλάξει τον τρόπο δουλειάς του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.