Koροναϊός : Αποκαλυπτικοί πίνακες για τα ενεργά κρούσματα σε κάθε γειτονιά της Αττικής – Aύξηση έως και 400%
Η συσσώρευση φορέων στις Αχαρνές, στο Περιστέρι, το Μαρούσι και τους Αγίους Αναργύρους – Τα ρεκόρ αύξησης στη Ν. Φιλαδέλφεια, στην Καισαριανή και στον Διόνυσο – Όλα τα δεδομένα της πανδημίας σε κάθε περιοχή της Αττικής
Το κέντρο της Αθήνας έχει τα τελευταία 24ωρα 792 ενεργά κρούσματα κορονοαϊού, ο Πειραιάς 305, οι Αχαρνές 167, το Περιστέρι 142, το Μαρούσι 114, οι Αγιοι Ανάργυροι 101, το Χαλάνδρι 97, το Νέο Ηράκλειο 78, η Νέα Ιωνία και το Αιγάλεω 72 φορείς του ιού.
Αυτές είναι οι περιοχές της Αθήνας που «πολιορκούνται» από τον Covid-19 σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων που παρουσίασε ο επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Αύξηση έως και 400%!
Στους αναλυτικούς πίνακες σε όλους του δήμους της Αθήνας που παρουσιάζει «Το Βήμα» ξεχωρίζουν η αύξηση κατά 400% των νέων φορέων το τελευταίο επταήμερο στον Διόνυσο, κατά 340% των κρουσμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια πάλι την τελευταία εβδομάδα και κατά 300% στην Καισαριανή.
Αύξηση κατά 137% παρουσιάζουν τις τελευταίες επτά ημέρες οι νέες διαγνώσεις covid-19 στην Πεντέλη, κατά 130% στην Ελευσίνα, κατά 105% στη Μεταμόρφωση, κατά 104% στο Αιγάλεω κι 100% στα Μέγαρα.
Οι περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους
Επιπλέον διαπιστώνεται ότι οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους την τελευταία εβδομάδα είναι η Μεταμόρφωση με 21,5 φορείς σε 100.000 κατοίκους, ο Πειραιάς (19,9), οι Αγιοι Ανάργυροι (18,2) η Νέα Φιλαδέλφεια (17,6) ο Διόνυσος (15,9), η Καισαριανή (15,1), τα Μέγαρα (14,7) , οι Αχαρνές (14) και το Μαρούσι (13).
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

