Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Δείτε live την κρίσιμη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας

Κοροναϊός : Δείτε live την κρίσιμη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας

Η πιο κρίσιμη, μέχρι της επόμενη, ενημέρωση για τον κοροναϊό πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες από τη θυελλώδη σύσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων δίνουν και παίρνουν και κανείς ακόμα δεν ξέρει που... θα κάτσει η μπίλια των μέτρων, τόσο για την Αττική, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα

Η πιο κρίσιμη, μέχρι της επόμενη, ενημέρωση για τον κοροναϊό πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες από τη θυελλώδη σύσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων δίνουν και παίρνουν και κανείς ακόμα δεν ξέρει που… θα κάτσει η μπίλια των μέτρων, τόσο για την Αττική, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως κάθε Παρασκευή, με καθυστέρηση αρκετής ώρας, λόγω της διαφωνίας στην Επιτροπή, πραγματοποιείται η καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν νέα μέτρα, τόσο για την Αττική, όσο και για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν και σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις γύρω από την πορεία του φονικού ιού.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.195 νέα κρούσματα, 19 θανάτους και 246 οι διασωληνωμένους.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024