Το Corina TV έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Στο βίντεο, ο Αργεντινός βρίσκεται στο σπίτι του και απευθύνεται στον γιατρό του, έχοντας ακόμα στο κεφάλι του μια γάζα από την χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, λέγοντας «Όλα είναι καλά. Ξέρεις πως δεν μου αρέσουν οι εναγκαλισμοί αλλά όταν είμαι με καλούς ανθρώπους, βγαίνω από το… δέρμα μου. Ένα φιλί Λούκε. Λεοπόλδο Χακίντο Λούκε»
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών