
Αποκάλυψη MEGA: Καθηγήτρια κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της
Η καθηγήτρια φιλόλογος, που έχει ήδη δώσει το παρών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο
Σε αποκάλυψη υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκου προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικές και κυρίως οι δικαστικές αρχές έχουν ασχοληθεί τις τελευταίες ημέρες με υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί δίωξη για αυτό το αδίκημα.
Η καθηγήτρια φιλόλογος, που έχει ήδη δώσει το παρών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό.
Όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού φαίνεται πως οι γονείς του παιδιού της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.
Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της εν λόγω 36χρονης καθηγήτριας φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα στο κινητό του 13χρονου με σχετικές εκμυστηρεύσεις.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»
- Γαλλία – Ισπανία: Πύρινη λαίλαπα, αυξάνονται διαρκώς οι εκτοπισμένοι – Απειλείται το Μπορντό [Χάρτες]
- Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στο Μοναστηράκι
- Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Τζων Τίκη – «Το τελευταίο του ταξίδι»
- Συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου
