Βρυξέλλες : Επίθεση με μαχαίρι στο μετρό – Πολλοί τραυματίες
Ανησυχία επικρατεί στις Βρυξέλλες μετά από επίθεση με μαχαίρι που έλαβε χώρα, το απόγευμα της Δευτέρας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Βρυξέλλες, το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από επίθεση με μαχαίρι στο μετρό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την επίθεση φέρεται να έχουν τραυματιστεί αρκετά άτομα, χωρίς πάντως οι Αρχές να δίνουν προς το παρόν ακριβή αριθμό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα LeSoir, η αστυνομία εξουδετέρωσε τον οπλισμένο με μαχαίρι δράστη στο σταθμό του μετρό Gare de l’Ouest στο Molenbeek-Saint-Jean.
Από την επίθεση υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η εφημερίδα Belga μεταδίδει πως η όλη ένταση φέρεται πως προκλήθηκε από ιδιωτική διαμάχη: «Ήμουν στο αυτοκίνητο. Άκουσα ξαφνικά κάποιος να φωνάζει. Και εκεί είδα έναν άνδρα να κολλάει ένα μαχαίρι στο λαιμό μιας γυναίκας. Υπήρξε πανικός. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Η γυναίκα αιμορραγούσε έξω. Μετά έφτασε η αστυνομία και αποχωρήσαμε» είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Bruxelles: plusieurs blessés après une attaque au couteau à la gare de l’Ouest https://t.co/NEvx84xZFL pic.twitter.com/3DqisKKmay
— Le Soir (@lesoir) February 1, 2021
Κομμένο κεφάλι στη Γαλλία
Σημειώνεται πως συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Γαλλία, καθώς βρέθηκε κομμένο κεφάλι στη μέση του δρόμου, με τις Αρχές πάντως να αποκλείουν το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης.
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα
- Κατασκοπεία: «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο σμήναρχος – Κατονόμασε τρία άτομα
- Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ στηρίζει τον Ιτούδη: «Καλύτερα να αλλάξω παίκτες παρά προπονητή»

