Ο Σάσα Βεζένκοφ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Παρασκευή (5/2) θα υποδεχθούν το Τριφύλλι στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, με τον Σάσα Βεζένκοφ να δηλώνει ότι νιώθει καλύτερα και θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι με τους Πράσινους.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, ανέφερε:
«Είμαι καλύτερα, ευελπιστώ πως μέχρι την Παρασκευή θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι ένα ντέρμπι, το θέλουν πολύ και οι δυο ομάδες.
Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.
Οταν ο Μεντιλίμπαρ... χτυπούσε τη μοίρα του, οδηγώντας την «φτωχή» Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, αλλά το αξεπέραστο επίτευγμα του Βάσκου, ακόμη μνημονεύεται.
Το Παπαστράτειο γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να ωθούν τους Πειραιώτες σε μία σπουδαία νίκη