Χανιά : Μετέφεραν εγχειρισμένο με αγροτικό γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο
Η μεταφορά έγινε με το αγροτικό αυτοκίνητο του γιου του ασθενή, με ενδεχόμενο κίνδυνο για την ακεραιότητα του εγχειρισμένου, δεδομένων και των συνθηκών στους δρόμους της πόλης που είναι γεμάτοι λακκούβες.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, με έναν εγχειρισμένο ασθενή να μεταφέρεται στο σπίτι του με αγροτικό, λόγω μη διαθεσιμότητας ασθενοφόρων.
Ο 69χρονος άνδρας χειρουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα και όταν ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του, οι συγγενείς του ενημερώθηκαν ότι πρέπει να παραμείνει σε κατάκλιση, οπότε ήταν απαραίτητο να επιστρατευθεί κάποιο ασθενοφόρο.
Ωστόσο, η απάντηση του ΕΚΑΒ στο αίτημά τους ήταν αρνητική, αφού υπάρχουν μόλις τρία ασθενοφόρα για όλο το νομό, όπως σημείωσαν οι ιθύνοντες, συνεπώς δεν γινόταν να διατεθεί κάποιο για μεταφορά ασθενούς στην οικία του.
Η συμβουλή του νοσοκομείου προς την οικογένεια, όπως κατήγγειλαν αγανακτισμένοι στο zarpanews.gr, ήταν να καλέσουν ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής της πόλης, με το κόστος να φτάνει τα 90 ευρώ, ποσό που αδυνατούσαν να διαθέσουν.
Έτσι, τελικά η μεταφορά έγινε με το… αγροτικό αυτοκίνητο του γιου του ασθενή, με ενδεχόμενο κίνδυνο για την ακεραιότητα του εγχειρισμένου, δεδομένων και των συνθηκών στους δρόμους της πόλης που είναι γεμάτοι λακκούβες.
Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει το zarpanews, οι συγγενείς νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν το σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου που έκανε ότι μπορούσε για να τους εξυπηρετήσει.
- Αλεξάνδρας: Κατάληψη γερανού από ακτιβιστές – Ανάρτησαν πανό για τα Προσφυγικά
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Βόλος: Οδηγός παρέσυρε τη μητέρα της βάζοντας όπισθεν και την τραυμάτισε σοβαρά
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442