Στις δηλώσεις του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη απαντά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, και του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, με αφορμή δηλώσεις του δεύτερου σχετικά με τις αποφάσεις του υπουργείου.

«Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης πρέπει να απολογηθεί αντί να σχολιάζει. Για την πολιτική ανοικτών συνόρων του 2015-19. Για τη δημιουργία της ΒΙΑΛ, τη Σούδα, τα Ταμπάκικα, το αεροδρόμιο των Ολύμπων. Για τα επεισόδια εκείνης της εποχής. Για την «κωλοτούμπα» του στην συμφωνία του 2017 για το «18» . Για το μηδενικό του έργο…».

Με την παραπάνω δήλωση, ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Νότης Μηταράκης απαντά στο βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος αναφερόμενος στην επιλογή της θέσης Άκρα Παχύ για το νέο ΚΥΤ της Χίου σχολιάζει ότι πρόκειται για «αιφνιδιαστικές, αυθαίρετες και εν γένει προβληματικές αποφάσεις» με τις οποίες ο υπουργός «επιμένει σε μια ολέθρια για τον τόπο και αδιέξοδη πολιτική» και «στρέφεται ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και τις ομόφωνες αποφάσεις των θεσμικών φορέων που την εκφράζουν».

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει:

Ο Νότης Μηταράκης με αιφνιδιαστικές, αυθαίρετες και εν γένει προβληματικές αποφάσεις επιμένει σε μια ολέθρια για τον τόπο και αδιέξοδη πολιτική.

Στρέφεται ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και τις ομόφωνες αποφάσεις των θεσμικών φορέων που την εκφράζουν.

Ακολουθούμενος από ολίγιστους οπαδούς στον κατήφορο αυτό, ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει και πάλι το νησί μας.

Το καλούμε έστω και τώρα να εγκαταλείψει την τακτική του αυτή. Σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr