Το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, εξετάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συναισθηματικά γεγονότα στην Αμερικανική Ιστορία… τις δίκες των μαγισσών του Salem του 1692.

Το πρόγραμμα του μουσείου

Το μουσείο αποτελείται από δύο παρουσιάσεις. Η πρώτη παρουσίαση δίνει μια συναρπαστική ματιά στα γεγονότα του 1692. Οι επισκέπτες βιώνουν το δράμα αυτής της σκοτεινής εποχής, αν και δεκατρία σκηνικά, με φιγούρες, φωτισμό και αφήγηση, καθώς είναι μάρτυρες στον ιστό των ψεμάτων και της ίντριγκας που οδηγούσε στο κυνήγι των μαγισσών.

Η δεύτερη έκθεση, Witches: Evolving Perceptions, είναι μια περιοδεία με καθοδήγηση από το προσωπικό που εστιάζει στο νόημα πίσω από τη λέξη μάγισσα και την εξέλιξη της εικόνας της μάγισσας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η παρουσίαση επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές δίκες ενάντια των μαγισσών και το ιστορικό που οδηγεί στις δίκες του Salem. Επιπλέον, αυτή η παρουσίαση συζητά την εμφάνιση της στερεοτυπικής μάγισσας και το τρομακτικό φαινόμενο του κυνηγιού.

Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες.

Οι παρουσιάσεις προσφέρονται κάθε μισή ώρα από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., με παρατεταμένες ώρες τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο.

Φώτο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr