Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλεμ : Μουσείο ενημερώνει τους επισκέπτες του για τα αίσχη του Μεσαίωνα και το κυνήγι των μαγισσών

Σάλεμ : Μουσείο ενημερώνει τους επισκέπτες του για τα αίσχη του Μεσαίωνα και το κυνήγι των μαγισσών

Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες

Το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, εξετάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συναισθηματικά γεγονότα στην Αμερικανική Ιστορία… τις δίκες των μαγισσών του Salem του 1692.

Το πρόγραμμα του μουσείου

Το μουσείο αποτελείται από δύο παρουσιάσεις. Η πρώτη παρουσίαση δίνει μια συναρπαστική ματιά στα γεγονότα του 1692. Οι επισκέπτες βιώνουν το δράμα αυτής της σκοτεινής εποχής, αν και δεκατρία σκηνικά, με φιγούρες, φωτισμό και αφήγηση, καθώς είναι μάρτυρες στον ιστό των ψεμάτων και της ίντριγκας που οδηγούσε στο κυνήγι των μαγισσών.

Η δεύτερη έκθεση, Witches: Evolving Perceptions, είναι μια περιοδεία με καθοδήγηση από το προσωπικό που εστιάζει στο νόημα πίσω από τη λέξη μάγισσα και την εξέλιξη της εικόνας της μάγισσας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η παρουσίαση επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές δίκες ενάντια των μαγισσών και το ιστορικό που οδηγεί στις δίκες του Salem. Επιπλέον, αυτή η παρουσίαση συζητά την εμφάνιση της στερεοτυπικής μάγισσας και το τρομακτικό φαινόμενο του κυνηγιού.

Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες.

Οι παρουσιάσεις προσφέρονται κάθε μισή ώρα από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., με παρατεταμένες ώρες τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο.

Φώτο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024