Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη – Σπυρόπουλο: Τα ήξερα όλα, δεν είναι μουρλές όσες βγήκαν να καταγγείλουν
Τι λέει η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.
Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Μαριάννα Τουμασάτου.
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες που αφορούν στον Γιώργο Κιμούλη όσο και σε αυτές που έχουν να κάνουν με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Μάλιστα η κυρία Τουμασάτου αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε η ίδια με τον Κιμούλη.
Τι είπε αναλυτικά
«Δεν έσκασαν ως ειδήσεις, τα ήξερα από καιρό. Την συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. Είναι παλιά. Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο. Δεν είναι μουρλές. Και για τον Κώστα τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε. Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν γιατί δυστυχώς είμαστε πίσω σε αυτό. Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Εγώ δεν βρέθηκα στην ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε. Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα κι η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές».
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
- Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων
