Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκλέτσος για καταγγελίες : Για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο»

Γκλέτσος για καταγγελίες : Για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο»

«Συμβαίνει και στην πολιτική, για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο», ανέφερε ο ηθοποιός

Για τις καταγγελίες από γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου περί σεξουαλικής παρενόχλησης ή βίαιων συμπεριφορών από συναδέλφους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο ηθοποιός ανέφερε ότι οι θύτες δεν διστάζουν να εξευτελίσουν την προσωπικότητα των θυμάτων, πατώντας επάνω στον φόβο και στην ανάγκη τους να εργαστούν.

«Κοιμήσου μαζί μου για να δουλέψεις 2μηνο. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην πολιτική. Ξεφτίλες, που πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, απαιτούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι με αντάλλαγμα μια 2μηνη απασχόληση σε θέση εργασίας» λέει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, περιγράφοντας όσα βλέπει καθημερινά στην ενασχόληση του με την πολιτική αλλά και την Τέχνη.

«Συμβαίνει και στην πολιτική, για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Με στεναχωρεί να τα παρακολουθώ όσα καταγγέλλονται αλλά από την άλλη ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα. θα μπει φρένο στην εκμετάλλευση για μερικά χρόνια. Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μην γίνονται θύματα, να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, να είμαστε δίπλα τους αν ποτέ τους συμβεί… Όσο για τους θύτες, η ξεφτίλα τους, θα είναι η τιμωρία τους», τόνισε.

«Αν με παρενοχλούσε γυναίκα θα το δεχόμουν». Αν δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα θα τη δεχόμουν ευχαρίστως», δηλώνει πάντως χαριτολογώντας ο Απόστολος Γκλέτσος, συνιστώντας παράλληλα να μην μπερδεύουμε το φλερτ με την εκμετάλλευση.

«Αν η γλώσσα του ηθοποιού μπει λίγο παραμέσα στη διάρκεια ενός φιλιού, ρίξ’ του μία καλαμιά να τελειώνει» λέει, σχολιάζοντας περιστατικά παρενόχλησης επί σκηνής. «Σε όσα γίνονται κοινή θέα μπορείς να αντιδράσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Το κακό είναι όσα γίνονται σε καμαρίνια ή κλειδωμένες πόρτες. Εκεί συμβαίνουν τα σοβαρά και εκείνα που η γυναίκα θα πρέπει να βρει κουράγιο να καταγγείλει.. Εμένα δεν μπορεί να μου την πέσει κανένας», ανέφερε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024