Χημικά και κυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ένταση επικρατεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ αστυνομικών και ατόμων αλληλέγγυων στο μέλος της 17 Νοέμβρη και απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Περίπου 50 άνθρωποι με ένα πανό προσπάθησαν να φτάσουν στα Προπύλαια και να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του Κουφοντίνα. Ωστόσο, οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν εντολή να μην επιτρέψουν να γίνει η συγκέντρωση και τους απώθησαν με χημικά.
#antireport #athens pic.twitter.com/iEfMTEI2MW
— Danai Maragoudaki (@d_maragoudaki) January 29, 2021
Ακολούθησαν απίστευτες εικόνες, με τους διαδηλωτές να τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα μέσα στους δρόμους της Αθήνας – χωρίς να έχει γίνει διακοπή κυκλοφορίας – και τους αστυνομικούς να τους κυνηγάνε.
Επεισόδια και συλλήψεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για το Δημήτρη Κουφοντίνα από τα Προπύλαια μέχρι το Σύνταγμα pic.twitter.com/RfWrDSFWb2
— nikos christofakis (@ChristofakisN) January 29, 2021
Οι διαδηλωτές πέρασαν από τη Σταδίου στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αυτή την ώρα είναι συγκεντρωμένοι μπροστά από τον σταθμό Μετρό του Συντάγματος, με το σημείο να έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έχουν γίνει τουλάχιστον 5 προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται πως από τις 16:00 το απόγευμα με εντολή της Αστυνομίας έχουν κλείσει οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο, Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός.
- Σχέσεις: Η μία συνήθεια που έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια
- Εξετάζεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Συνταγή: Παπουτσάκια με κολοκύθια και κιμά
- Ο κανιβαλισμός – κυριολεκτικά – κάνει κακό στην υγεία
- Copernicus: Ο Ιούνιος του 2026 ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί στη δυτική Ευρώπη – Η δυσοίωνη πρόβλεψη
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442