
Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ
Τι συζητήθηκε
Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου που φέρνει στο προσεχές διάστημα το υπουργείο Τουρισμού, σε σχέση με τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού και τον Οργανισμό «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος», βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο του ΣΔΙΠΕ Σταμάτη Γαρδέρη.
Στο πλαίσιο της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η απόλυτη συνεργασία και η αμοιβαία κατανόηση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τον ελληνικό τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προβολή των δήμων ως τουριστικών προορισμών.
Η βέλτιστη, ολοκληρωμένη διαχείριση των τουριστικών προορισμών με συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία ώστε να ξεπεραστούν οι σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας.
- Η ακτινογραφία των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας
- Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 74-82: «Διπλό» κορυφής για τους «ερυθρόλευκους»
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κόψει τον δρόμο προς τις καλύτερες δουλειές
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
- Διεθνής σάλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τις παραιτήσεις υπουργών
- Σοβαρό επεισόδιο έξω το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου – Κουκουλοφόροι αναποδογύρισαν ΙΧ και προξένησαν φθορές


