
Κρήτη : Άνοιξε γυμναστήριο παρά το lockdown – Τσουχτερά πρόστιμα
Είχε μέσα τέσσερις πελάτες
«Έσπασε» την απαγόρευση και άνοιξε κανονικά το γυμναστήριο καθώς σε σχετικούς ελέγχους των αρχών στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά, βρέθηκε να λειτουργεί κανονικά αφού μέσα ήταν και τέσσερις πελάτες.
Στον ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει το cretalive.gr, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν για άσκοπη μετακίνηση και οι τέσσερις που εντοπίστηκαν στο γυμναστήριο.
Επιπλέον, σε δύο εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο είχαμε πρόστιμο 300 ευρώ καθώς στους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν αναρτήσει ένδειξη για τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών.
Τέλος πρόστιμα είχαμε για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης. Για την πρώτη περίπτωση βεβαιώθηκαν 18 πρόστιμα, 3 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 8 στο Ηράκλειο και 3 στο Λασίθι. για την δεύτερη περίπτωση βεβαιώθηκαν συνολικά 54 πρόστιμα 14 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 28 στο Ηράκλειο και 7 στο Λασίθι.
Σημειώνεται ότι στις δύο παραπάνω περιπτώσεις το πρόστιμο είναι 300 ευρώ.
- Συγκλονιστική διάσωση στις ΗΠΑ: Ανθρώπινη αλυσίδα έβγαλε οδηγό από βυθιζόμενο όχημα στη Βιρτζίνια
- Βουλή: Κόντρα Μπακογιάννη – Δουδωνή για το άρθρο 86 – «Ανέλαβε ρόλο πεθερικών» – «Είμαι καλή πεθερά, το λέει και η νύφη μου»
- Ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ο Λημνιός
- Βρετανία: Οι πρόσφυγες θα πρέπει να συνεισφέρουν στο κόστος στέγασής τους – Νέο νομοσχέδιο
- Στην εμπόλεμη Ουκρανία, τα πουλιά χτίζουν τις φωλιές τους με οπτικές ίνες από drone
- «Ο Γουόλτον Γκόγκινς είναι ένας ήρωας της πραγματικής ζωής»



