Κρήτη : Άνοιξε γυμναστήριο παρά το lockdown – Τσουχτερά πρόστιμα
Είχε μέσα τέσσερις πελάτες
«Έσπασε» την απαγόρευση και άνοιξε κανονικά το γυμναστήριο καθώς σε σχετικούς ελέγχους των αρχών στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά, βρέθηκε να λειτουργεί κανονικά αφού μέσα ήταν και τέσσερις πελάτες.
Στον ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει το cretalive.gr, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν για άσκοπη μετακίνηση και οι τέσσερις που εντοπίστηκαν στο γυμναστήριο.
Επιπλέον, σε δύο εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο είχαμε πρόστιμο 300 ευρώ καθώς στους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν αναρτήσει ένδειξη για τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών.
Τέλος πρόστιμα είχαμε για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης. Για την πρώτη περίπτωση βεβαιώθηκαν 18 πρόστιμα, 3 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 8 στο Ηράκλειο και 3 στο Λασίθι. για την δεύτερη περίπτωση βεβαιώθηκαν συνολικά 54 πρόστιμα 14 στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 28 στο Ηράκλειο και 7 στο Λασίθι.
Σημειώνεται ότι στις δύο παραπάνω περιπτώσεις το πρόστιμο είναι 300 ευρώ.
- Πέθανε ο Φρανκ Ο. Γκέρι – Ο αρχιτέκτονας που έκανε το μέταλλο να χορεύει, «ανέστησε» το Μπιλμπάο και έδωσε μορφή στο χάος της ζωής
- Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 79-89: Με οδηγό τον Κλάιμπερν η νίκη των μπλαουγκράνα
- Πούτιν και Μόντι υπογράφουν συμφωνίες 100 δισ. [γράφημα]
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του Τριφυλλιού
- Γαλατασαράι-Σάμσουνσπορ 3-2: Λύγισε στο φινάλε η αντίπαλος της ΑΕΚ
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα


