Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση: Οι πιο δημοφιλείς αρχηγοί - Τι λένε οι πολίτες για την Κ. Σακελλαροπούλου

Δημοσκόπηση: Οι πιο δημοφιλείς αρχηγοί – Τι λένε οι πολίτες για την Κ. Σακελλαροπούλου

Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, σύμφωνα με την Metron Analysis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πιο δημοφιλής πολιτικός με τις θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες να φτάνουν το 60% και τις αρνητικές το 39%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά με 58% αρνητικές γνώμες και 39% θετικές.

Κακό… σκορ για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει αρνητικές και μάλλον αρνητικές γνώμες σε ποσοστό 62% και θετικές ή μάλλον θετικές σε ποσοστό 36%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis στην τέταρτη θέση των δημοφιλών πολιτικών αρχηγών έρχεται ο Δ. Κουτσούμπας ενώ τελευταίος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος με αρνητικές γνώμες 73%.

Διαχρονικά αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο πρωθυπουργός «τσίμπησε» 5 μονάδες στις θετικές γνώμες, σε σχέση με τον Δεκέμβριο, η Γεννηματά είναι σταθερή και αυξήθηκαν 3 μονάδες και οι θετικές γνώμες για τον Αλ. Τσίπρα.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 45% και ακολουθεί ο Αλ. Τσίπρας με 16%. Κανένας είναι η απάντηση για το 22% ενώ η Φώφη Γεννηματά και ο Δ. Κουτσούμπας παίρνουν ποσοστό 2%.

Αναφορικά με τη δημοφιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας, οι θετικές και μάλλον θετικές γνώμες ανέρχονται σε ποσοστό 63%. Αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες έχει το 29%. Η Κατ. Σακελλαροπούλου πάντως βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο δημοφιλίας, πλην του περασμένου Απριλίου που ήταν στο 64%.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024