Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρουσάι : «Αήττητοι μέχρι το τέλος, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Βρουσάι : «Αήττητοι μέχρι το τέλος, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Μάριος Βρουσάι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τερματίσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Ο Μάριος Βρουσάι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στο Καραϊσκάκη σκοράροντας με τη δεύτερη προσπάθεια.

Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων μίλησε μετά το τέλος του ματς και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τερματίσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι Πειραιώτες απέδειξαν πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη: «Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείχνουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά σήμερα αποδείξαμε ποιος το ήθελε περισσότερο και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα αλλά το αφήνουμε πίσω στο μυαλό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν αφήνουμε τον εαυτό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».

Για την εμφάνισή του: «Όχι μόνο εγώ, όλοι είτε παίζουμε είτε είμαστε στον πάγκο πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε παίκτες ενδεκάδας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες για να παίξουμε όλοι».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμαστεί για τα ματς με PSV: «Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα μήνα για το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε θα δουλέψουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024