«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της περιόδου θα πρέπει να αποτελέσουν για όλους μας το καλύτερο μάθημα ιστορικής μνήμης. Το καλύτερο αντίδοτο στον αντισημιτισμό, τη βία και τη μισαλλοδοξία είναι η ποιοτικότερη Παιδεία, το κράτος δικαίου και ο ορθός πολιτικός λόγος», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τ. Γαϊτάνης

«Σήμερα 27 Ιανουαρίου τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Το αντίδοτο

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της περιόδου θα πρέπει να αποτελέσουν για όλους μας το καλύτερο μάθημα ιστορικής μνήμης. Το καλύτερο αντίδοτο στον αντισημιτισμό, τη βία και τη μισαλλοδοξία είναι η ποιοτικότερη Παιδεία, το κράτος δικαίου και ο ορθός πολιτικός λόγος», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης και πρόσθεσε:

«Η θωράκιση της Δημοκρατίας από τους υμνητές του φασισμού και του ναζισμού πρέπει να είναι διαρκής. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά θα τον κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr