Θεσσαλονίκη : Παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή Δημήτρη Βαρτζόπουλου – Η απάντηση της ΝΔ
Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν.
Παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι χθες στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.
Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το GRTIMES.gr έσπευσε προσωπικό της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξετάζει κάμερες ασφαλείας για υλικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ατόμων.
ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Δεύτερη επίθεση υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα σε γραφεία βουλευτή της ΝΔ, αυτή τη φορά στου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Άλλη μία επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλεί τους Ευρωπαίους να επιβληθούν στον «αδύναμο» Τραμπ – «Ρίξτε του γροθιά»
- Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό, πρώτο κάρφωμα του Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Hλιακή καταιγίδα έφερε το σέλας στον ουρανό της Ελλάδας – Εικόνες

